Sök pryl

Bjussa.se är Sveriges bästa fyndhörna för bortskänkes – Här är allt du kan hitta gratis. Här finns det du letar efter och det som någon annan vill bli av med, bingo för både miljön och plånboken!

Leta runt bland allt som bortskänkes eller skänk bort något du själv inte längre använder.

Barnkläder

Bortskänkes av Anne

En kasse blandade kläder. Verkar vara från 70 och 80-talet. Rätt små storlekar. Mest baby. Orkar inte dela upp i olika högar. Skänkes därför till någon med baby.

Mvh Anne

Prylen är bortskänkt

Tyvärr är prylen redan bortskänkt och du kan därför inte längre kontakta annonsören. Men hela tiden kommer det upp nya saker som skänks bort, och vi har en bevakningsfunktion du kan använda för att inte missa något som intresserar dig. Klicka här för att börja bevaka!

Ny annons

Att skänka vidare det du själv inte har användning för är ett lätt sätt för dig att slippa åka till tippen. Dessutom är det bra för miljön och solidariskt att återanvända. Och gratis, såklart.

Nära dig?

Vill du se bortskänkes nära dig? Fyll i ditt postnummer här och tryck ok så räknar vi ut avståndet mellan dig och varje annons:

Bergkvists

Gillar du bortskänkes?

Visa det genom att gilla oss på Facebook, Google+ eller genom att följa vår Twitter, så får fler veta om Bjussa så mer prylar bortskänkes istället för att kastas!